Контакти


Туристическа агенция “Диамант Турс“ е създадена през 2017 г. и притежава Удостоверение № РК-01-7772 за туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина, с автобус или самолет.

Фирмата се занимава с организиране и провеждане на ученически екскурзии в страната и чужбина.
Екипът на Агенцията е високо квалифициран и специализиран в областта на туризма и не само. Към всеки един клиент се подхожда строго индивидуално в начина на обслужване.

Туристическа агенция “Диамант Турс“ самостоятелно или в сътрудничество с най-добрите и най-надеждните си партньори, Ви осигурява точност, прецизност, сигурност и високо качество при изпълнение на туристическа услуга, и всичко това на разумни и достъпни цени.
Фирмата организира и индивидуални пътувания, съгласно персоналните изисквания на всеки един от своите клиенти. Пакетите, които предлага на индивидуалните си клиенти включват – хотелско настаняване, екскурзоводско обслужване, трансфери, автобусни билети, самолетни билети и различни видове резервации, с цел удовлетворяване и на най-взискателното желание на клиента.

„Диамант Турс” се занимава с организиране на симпозиуми, конференции, семинари и работни срещи в чужбина и в България.


Контакти:

Diamond Tours
Адрес: бул. „Св. Димитър Солунски“ №30, партер, 2700 Благоевград,
Телефон: +359 889 884400
Имейл: office@diamondtours.bg
diamond_tours@abv.bg
Работно време: Понеделник-Петък 9.00 – 17.00